Frans Makelaardij

Geert Grootestraat 44
7411 GS Deventer
Tel: 0570-672597
info@fransmakelaardij.nl
Jonkmansweg, 7434 Lettele Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Jonkmansweg in Lettele 7434

Omschrijving

In het prachtige Sallandse landschap, in een omgeving die rust, ruimte en privacy biedt, bemiddelen wij bij de verkoop van drie bijzondere bouwkavels, die worden verkocht in het kader van een "rood voor rood" regeling. Het doel van deze regeling is de verbetering van de ruimtelijke kwaliteit van landelijk gebied, zoals o.a. de sloop van landschapsontsierende bedrijfsgebouwen.

De te realiseren woning dient te voldoen aan de beeldkwaliteits- en bestemmingsplan eisen.

Het hierbij aangeboden kavel heeft een oppervlak (kavel 1) van circa 3500 m2. De prijs van deze kavel is € 275.000,00 K.K. exclusief schuur. De getoonde foto is een voorbeeld van hoe het er uit kan komen te zien.

De locatie is werkelijk uniek. U vindt hier uitgestrekte weilanden, landerijen, bosjes en boomgaarden.

Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan contact op met ons kantoor, zodat wij u van meer informatie kunnen voorzien. Een gesprek met de architect behoort tot de mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Specificatie BTW belast Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, aan vaarwater, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 3510 m²