Mijn favorieten

Aankoop

U bent op zoek naar een koopwoning


Of het nu om een villa, een appartement, een huis of een bungalow gaat, wij realiseren ons dat het kopen van een woning, voor u een bijzonder belangrijke zaak is. Op onze website staat het grootste gedeelte van ons aanbod gepresenteerd. Bent u geïnteresseerd in een bepaalde woning, bel ons gerust voor meer informatie of voor een bezichtiging.

Staat uw droomhuis bij een andere makelaar te koop? Ook in dat geval kunnen wij veel voor u betekenen, zoals:
- u inzage geven in de concurrerende verkoop-transacties
- bezichtiging door een ervaren makelaar
- adviseren naar aanleiding van de bezichtiging
- onderzoeken naar relevante juridische aspecten
- onderhandelen met de verkopende partij
- controle van- en toelichting op de koopakte
- inspecteren van de woning voor de notariële overdacht
- controle van de notariële koopakte
­


Wij begeleiden u graag bij de aankoop 


Op dit moment wisselen diverse panden vaak snel van eigenaar. Kopers voelen zich vaak gedwongen om (te) snel beslissingen te nemen. Veel kopers hebben in dit proces behoefte aan deskundige begeleiding. Een aankoopmakelaar kan voor deze begeleiding zorgen en hierdoor de koper veel geld en/of problemen besparen. Potentiële kopers missen vaak specifieke kennis van veel zaken van de onroerend goed markt. Door het gebrek aan deze kennis en door de veelal emotionele overwegingen om tot aankoop van een woning over te gaan worden er vaak duizenden euro’s teveel betaald voor de aankoop van de ­toekomstige woning. Bovendien kunnen potentiële kopers, dankzij de doorzichtigheid van de markt door internetsites zoals Funda en Facebook een groot gedeelte van het zoeken zelf doen en schakelen zij de makelaar pas in wanneer zij hun droomhuis gevonden hebben.

Wat kost deze begeleiding?

Als u ons opdracht geeft tot het zoeken van een koopwoning, gaan wij direct voor u aan het werk. U betaalt ons bij aanvang van deze opdracht € 325,-- (dit is inclusief 21 % b.t.w.). Dit is het enige dat u ons betaalt totdat u een woning gekocht heeft.

Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst bent u ons een courtage verschuldigd van € 1.250,-- plus 5 % van het verschil tussen de ­vraag- en de koopprijs van de door ons, voor u aangekochte woonruimte. (deze twee bedragen zijn inclusief 21 % b.t.w.). U hoeft dit bedrag pas te betalen tijdens het notarieel transport van de woonruimte.

Doordat de aankoopmakelaar zelf 5 % van het verschil tussen vraag- en koopprijs ontvangt, zal hij knokken voor elke eurocent!

Zo verdient u ons terug!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring