Mijn favorieten

Taxatierapport

Of het voor een financiering met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is, voor een boedelscheiding, of voor een ander doel, graag maken wij voor u een gevalideerd (NWWI of Taxateurs Unie) taxatierapport.

Wij kunnen dit op verzoek op zeer korte termijn voor u realiseren.

Ook wanneer u uw woning wenst te verbouwen, laat u dan in een vroeg stadium door ons adviseren, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Onze taxatierapporten zijn voor vele doeleinden te gebruiken en worden geaccepteerd, door nagenoeg alle geldverstrekkers.

Bel ons op 0570 - 67 25 97 of mail ons voor het maken van een afspraak.

Wij zijn u graag van dienst!

Wat kost een taxatierapport?

Een NWWI gevalideerd rapport voor uw woning voor slechts € 647,35 inclusief validatiekosten en b.t.w.?

Ja, dat kan bij ons.

Ons taxatietarief voor woonhuizen met een hoogst getaxeerde waarde tot € 500.000,-- , bedraagt slechts  € 500,--, plus € 35,00 (bijdrage NWWI), tezamen te vermeerderen met 21 % b.t.w. Dit is in totaal € 647,35. Voor woningen waarvan de hoogst getaxeerde waarde boven de € 500.000,-- ligt, geldt een hoger (nader over een te komen) tarief.

Indien sprake is van één of meerdere appartementsrechten of van erfpachtsrecht komt hier per recht een bedrag van € 50,-- te vermeerderen met 21 % b.t.w.  bij (dus € 60,50 inclusief b.t.w.).  Uiteraard behoudt de makelaar het recht om in bijzondere gevallen af te wijken van de hierboven vermelde tarieven.