Mijn favorieten

Taxatierapport

Onze woningtaxaties

Je woning laten taxeren door Frans Makelaardij

  • Wij bieden diverse vormen van taxaties aan

  • Een deskundig taxatierapport dat door alle instanties/geldverstrekkers wordt geaccepteerd

  • Volgens de richtlijnen van het Nederlandse WoningWaarde Instituut (NWWI) en Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen (NVM)Een eerlijk en goed onderbouwd rapport dat door alle instanties wordt geaccepteerd

Vaak wordt nog gedacht dat een taxatie een paar A4'tjes werk is. Maar banken accepteren dergelijke rapporten niet meer, en daarom moeten de taxatierapporten die onze taxateurs opstellen tegenwoordig aan veel regelgeving voldoen. Sinds 1 april 2016 is er ook de verplichting om bij elk taxatierapport te voldoen aan de European Evaluation Standards (EVS). Veel werk, maar wel begrijpelijk: een taxatierapport is immers een belangrijk document wat de grondlegger is voor grote financiële beslissingen.
 

Frans Makelaardij, de makelaar uit Deventer, is lid van de NVM. Bovendien zijn wij aangesloten bij onder meer het NWWI: het onafhankelijk Nederlands taxatie instituut dat onze taxatierapporten valideert. Wij kunnen daarmee voor je een deskundig taxatierapport opstellen dat gegarandeerd door alle instanties wordt geaccepteerd, en voldoet aan alle actuele verplichte standaarden die er zijn.

Taxatie voor een financieringsaanvraag woonruimte

Of het voor een financiering met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is, graag maken wij een digitaal, gevalideerd (NWWI of Taxateurs Unie) taxatierapport. Wij kunnen dit op verzoek op zeer korte termijn voor je realiseren.

Ook wanneer je jouw woning wenst te verbouwen, laat je dan in een vroeg stadium door ons adviseren, zodat je de juiste keuzes kunt maken.

Onze tarieven voor het opstellen van een taxatie voor een financieringsaanvraag woonruimte.

Een NWWI gevalideerd rapport voor uw woning voor nog geen  € 645,00 inclusief validatiekosten en b.t.w.. Kan dat?

Ja, ons taxatietarief voor woonhuizen met een hoogst getaxeerde waarde tot € 500.000,-- , bedraagt slechts  € 599,--, plus bijdrage NWWI (€ 38,00 te vermeerderen met 21 % b.t.w.).  Dit is in totaal € 644,98 inclusief de b.t.w..

Voor woningen waarvan de hoogst getaxeerde waarde boven de € 500.000,-- ligt, geldt een hoger - nader over een te komen - tarief.

Indien sprake is van één of meerdere appartementsrechten of van erfpachtsrecht komt hier per recht een bedrag van € 59,50 (inclusief b.t.w.) bij. Ook als je een geplande verbouwing mee wilt laten taxeren, dan kan dit. Ook hiervoor geldt een opslag op het tarief van € 59,50 (inclusief b.t.w.). Indien het gaat om een niet gevalideerde taxatie, dan vervallen de validatiekosten.

Uiteraard behoudt de makelaar het recht om in bijzondere gevallen af te wijken van de hierboven vermelde tarieven. 

Bel ons op 0570 - 67 25 97 of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij zijn je graag van dienst!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring